a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Videoclip laten maken

Videoclip laten maken?

Een videoclip laten maken is niet makkelijk en daar komt veel bij kijken. Wij helpen je er graag bij. TH producties heeft veel ervaring met het produceren van videoclips in verschillende stijlen. Van klassiek tot reggae, van dance tot indiepop.

Elk muzieknummer heeft zijn eigen style en tempo en vraagt daarom om een speciale bijpassende muziek videoclip. Dit kan TH Producties voor je doen. Maar dit doen we graag samen met jou. Vertel ons daarom meer over het nummer en de betekenis ervan. Wij zetten het vervolgens in een storyboard en dat is het begin van jouw videoclip. Hieronder tref je een aantal zeer verschillende videos van artiesten die door ons hun videoclip laten maken.

Heb je zelf al een goed idee voor een videoclip maar weet je niet of dit haalbaar is? Het kan zijn dat je vreest dat een videoclip laten maken van je eerste single te duur is. En je om die reden alleen maar met mensen kan werken die het gratis willen doen. Maak je geen zorgen. Als afgestuurd filmmaker heeft Timo een warm hart voor startende creatievelingen en helpt hij je graag met je eerste videoclip! Voor elk budget is wel een oplossing te vinden, dus twijfel niet een neem contact op. Voor je het weet draaien wij je eerste hit en maken we van jouw single en muziekvideo online een groot succes!

Check de nieuwe showreel om een indruk te krijgen van ons werk (KLIK HIER)

Videoclip kosten?

De kosten van jouw videoclip, gemaakt door TH producties, zijn lager dan je denkt. Doordat wij als bedrijf alle expertise zelf in huis hebben hoef je als klant niet te betalen voor alle hulp van buiten af. Op deze manier heb je dus echt contact met de filmmakers en blijven de kosten van je videoclip zeer betaalbaar. Wij zeggen bij TH Producties ook wel: ’Cut the crap, Make a movie!’. We komen graag bij je langs om jouw specifieke wensen te bespreken en je te laten zien wat TH Producties ook voor jouw kan betekenen. We laten de mooie praatjes achterwegen en vertellen je rechttoe-rechtaan hoe wij jouw ideeën kunnen realiseren. Het creëren van een verhaallijn is iets waar we goed in zijn en daar zijn we trots op. De kennis delen we graag met je.

Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. We zijn een klein team en kunnen daardoor de prijs laag houden. Wij raken enthousiast zodra je videoclip uiteindelijk op Youtube staat en het grote publiek jouw videoclip kan bewonderen. Neem meteen contact op voor een prijsopgave.

WIE ZIJN WIJ?

Timo Hensen in een afgestudeerd scenario schrijver en regisseur van de Hogere school voor de Kunsten Utrecht. Hij besloot zijn eigen bedrijf op te zetten waarbinnen hij zijn passie voor het vertellen van verhalen kon combineren met video. Het vlotte leven op de set tijdens het draaien van een film sprak hem hierin erg aan. Timo haalt altijd het beste uit zichzelf en neemt nooit genoegen met minder. Daarom kun je er als klant van TH Producties van op aan dat jouw film met de grootste zorg gemaakt wordt. ’Even snel af te handelen’ komt daarom niet voor in ons woordenboek. Wij bewaken de kwaliteit van onze producten want jouw film zegt tenslotte ook wat over ons. Wij zijn gespecialiseerd in een videoclip laten maken, bedrijfsfilms, bruiloftfilms en animatievideo’s.

Jouw videoclip in 4K ULTRA HD & FULL HD

Je neemt alleen genoegen met het allerbeste? Wij ook!
Je bent in deze wereld al snel niets meer als je niet de allernieuwste technieken in huis hebt. Hier zijn wij ons maar al te goed van bewust en daarom werken wij alleen met het beste van het beste. De wereld heeft er nog amper van gehoord maar wij schieten op verzoek al in 4K kwaliteit, dat wil zeggen twee keer Full HD (1080P). Zo komt jouw boodschap haarscherp bij de kijker binnen.