ANIMATIEFILM
LATEN MAKEN.

Een animatie film, Explainer video of Motion graphics laten maken? Perfect als je fantasie groter is dan je budget! Met animatie kunnen we de hele wereld rondvliegen zonder de bank te breken. Met de computer, of ouderwets met potlood en papier, toveren we de mooiste beelden bij uw boodschap of product.

We gaan samen rond de tafel, bedenken een concept en schetsen en storyboard (cartoon van uw animatie). Daarna duiken we de computer in om alle benodigde onderdelen voor uw animatie te bedenken, ontwerpen en animieren.

Kijk hieronder naar voorbeelden van onze Animaties en Motion graphics.

WAT KOST EEN ANIMATIE FILM?

‘Wat kost het maken van een animatiefilm of motion graphics?’

Het is een vraag die we eigenlijk dagelijks horen. Het antwoord is wat langer dan de vraag zelf:

We maken met elke klant een unieke filmproductie die helemaal past bij de stijl en het budget van uw bedrijf of product. Een exacte prijs kunnen we dus pas geven als we overlegd hebben over de wensen.

Maar vaak zijn de start kosten van jouw animatiefilm lager dan je denkt. Doordat wij als bedrijf alle expertise zelf in huis hebben hoef je als klant niet te betalen voor hulp van buitenaf. Op deze manier heb je dus echt contact met de filmmakers en blijven de kosten van je videoclip zeer betaalbaar.

Wij zeggen niet voor niets: ’Cut the crap, Make a movie!’

We laten de mooie praatjes achterwegen en vertellen je rechttoe-rechtaan hoe wij jouw ideeën kunnen realiseren. We kijken graag samen met u hoe we de mooiste animatiefilm, motion graphics of explainer video kunnen maken die perfect binnen uw budget past.

Twijfel niet een neem contact op!

PRIJSWINNENDE FILMPRODUCTIES!

Met onze producties hebben we meerdere internationale prijzen in de wacht mogen slepen, waaronder: Adobe Make The Cut – Imagine Dragons ‘Most Unexpected’ Winnaar, Genero TV Musicvideo Winner, BANG AWARDS (Internationaal animatie festival winnaar) en de NAFTAD’OR voor onze korte film ‘Ga Langs Start’ op het Noordelijk film festival.

NEEM CONTACT OP.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de details van uw specifieke wensen te bespreken of gewoon voor een kennismakingsgesprek.

TH PRODUCTIES
E-mail: timo@thproducties.nl
Tel: 0630344413
KVK: 54808545
BTW: NL002218863B84