MUZIEKVIDEO
LATEN MAKEN.

Een videoclip / muziekvideo laten maken is niet makkelijk en daar komt veel bij kijken. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in de muziekvideo industrie en hebben inmiddels al meer dan 250 muziekvideo’s geproduceerd. Van klassiek tot reggae, van dance tot indiepop. We hebben het allemaal gedaan!

Elk muzieknummer heeft zijn eigen stijl en tempo en vraagt daarom om een speciale, bijpassende clip met zijn eigen unieke verhaal. Als afgestudeerde filmmakers van de Hoogeschool voor de Kunsten draaien wij onze hand niet om voor een uitdaging. Een muziekvideo in één shot, ook wel een lipdub genoemd, een performance muziekvideo, een lyric clip of een volledige animatie film?

Hoe gekker, hoe beter!

Kijk hieronder naar een selectie van onze muziekvideo’s, neem een kijkje in onze volledige portfolio of mail ons direct om samen te sparren over de beste invulling van jou clip!

PERFORMANCE – MUZIEKVIDEO’S

Verreweg de meest voorkomende muziekvideo is gebaseerd op de performance, soms versneden met film scènes om het verhaal nog duidelijker naar voren te laten komen.

WAT KOST EEN MUZIEKVIDEO?

‘Wat kost een muziekvideo?’ Het is een vraag die we eigenlijk dagelijks horen. Het antwoord is wat langer dan de vraag zelf:

We maken met elke artiest een unieke muziekvideo die helemaal past bij de stijl en het budget van de artiest. Een exacte prijs kunnen we dus pas geven als we overlegd hebben over de wensen.

Maar vaak zijn de start kosten van jouw videoclip lager dan je denkt. Doordat wij als bedrijf alle expertise zelf in huis hebben hoef je als klant niet te betalen voor hulp van buitenaf. Op deze manier heb je dus echt contact met de filmmakers en blijven de kosten van je videoclip zeer betaalbaar.

Wij zeggen niet voor niets: ’Cut the crap, Make a movie!’

We laten de mooie praatjes achterwegen en vertellen je rechttoe-rechtaan hoe wij jouw ideeën kunnen realiseren. De kosten van een muziekvideo zijn van een aantal factoren afhankelijk. Regel je zelf bijvoorbeeld de locatie, dan scheelt dat weer in de prijsopgave. Uiteraard kun je de productie ook volledig aan ons overlaten, van script tot props en locatie.

We kijken graag samen met u hoe we de mooiste muziekvideo kunnen maken die perfect binnen uw budget past.

Twijfel niet een neem contact op. Voor je het weet draaien wij je eerste hit en maken we van jouw single en muziekvideo online een groot succes!

ANIMATIE – MUZIEKVIDEO’S

Is je fantasie groter dan je budget? Met animatie kunnen we de hele wereld rondvliegen zonder de bank te breken. Met de computer, of ouderwets met potlood en papier, toveren we de mooiste beelden bij je muziek.

PRIJSWINNENDE FILMPRODUCTIES!

Met onze producties hebben we meerdere internationale prijzen in de wacht mogen slepen, waaronder: Adobe Make The Cut – Imagine Dragons ‘Most Unexpected’ Winnaar, Genero TV Musicvideo Winner, BANG AWARDS (Internationaal animatie festival winnaar) en de NAFTAD’OR voor onze korte film ‘Ga Langs Start’ op het Noordelijk film festival.

LYRIC – MUZIEKVIDEO’S

Is je fantasie groter dan je budget? Met animatie kunnen we de hele wereld rondvliegen zonder de bank te breken. Met de computer, of ouderwets met potlood en papier, toveren we de mooiste beelden bij je muziek.

BAND PROMO LATEN MAKEN

Misschien wil je helemaal geen muziekvideo laten maken, bijvoorbeeld omdat je track nog niet af is, maar zoek je toch naar een manier om je band, je brand, of je voorstelling onder de aandacht te brengen. Ook daar kunnen we mee helpen! Promoot je voorstelling, je brand of je nieuwe EP of album met een gave bandpromo!

EXPERIMENTELE - MUZIEKVIDEO'S

Vraagt jouw unieke muziek naar een bijpassende experimentele muziekvideo? Ook hier hebben we ervaring mee! Als afgestudeerd filmmakers van de Hoogeschool voor de Kunsten draaien wij onze hand niet om voor het experiment. Een muziekvideo in één shot, ook wel een lipdub genoemd, een stopmotion film of een volledige horrorfilm? Hoe gekker hoe beter!

LETS MAKE A MUSICVIDEO!

We kijken graag samen met u hoe we de mooiste muziekvideo kunnen maken die perfect binnen uw budget past. Twijfel niet een neem contact op.

Heb je nog vragen of ben je er al uit dat je een muziekvideo wilt laten maken? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen sparren over de beste invulling van jou clip! Is je track al af? Mail het nummer gerust mee. Je track wordt vertrouwelijk behandeld en alleen geluisterd om mee te kunnen denken over een gave invulling van je muziekvideo!

NEEM CONTACT OP.

Heb je nog vragen of ben je er al uit dat je een muziekvideo wilt laten maken? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen sparren over de beste invulling van jouw clip! Is je track al af? Mail het nummer gerust mee. Je track wordt vertrouwelijk behandeld en alleen geluisterd om mee te kunnen denken over een gave invulling van je muziekvideo!

E-mail: timo@thproducties.nl
Tel: 0630344413