PROMOFILM
LATEN MAKEN.

Een Promo film, ook wel bedrijfsfilm genoemd, laten maken door TH Producties stelt u in staat om uw boodschap, uw diensten en onderscheidend vermogen samen te vatten in een kort filmpje. We leven in een tijd waarin mensen steeds minder tijd hebben om ellenlange teksten te lezen. Bezoekers van uw website willen snel en makkelijk zien wat u voor hen kunt betekenen. Een bedrijfspresentatie in de vorm van een bedrijfsfilm is de ideale oplossing. Videocontent wordt steeds belangrijker gezien ons steedse sneller wordende internetverbindingen en kwalitatieve telefoons. Een bedrijfsfilm is al lang geen pré meer, maar een noodzaak.

Maar waar begint u met een bedrijfsfilm laten maken? Inderdaad. Op onze website. Wij helpen namelijk niet alleen met het verfilmen van uw verhaal, maar ook denken wij mee met uw verhaallijn. We creëren op basis van uw input een conceptverhaallijn en vervolgens creëren wij visuals (beelden) die de woorden kracht bijzetten. Tijdens dit proces bepalen we samen of uw bedrijfsvideo in animatie wordt gemaakt of echte videobeelden. Uw product en / of diensten geven hierin vaak doorslag. Belangrijk is dat de bedrijfsfilm kort en krachtig is, dat het ‘to-the-point’ is in een heldere chronologische volgorde. Uw klanten willen immers weten wat u voor hen kunt betekenen en waarom ze juist voor u moeten kiezen in een markt gekenmerkt door veel concurrentie.

WAT KOST EEN PROMOFILM?

‘Wat kost het maken van een promofilm?’

Het is een vraag die we eigenlijk dagelijks horen. Het antwoord is wat langer dan de vraag zelf:

We maken met elke klant een unieke filmproductie die helemaal past bij de stijl en het budget van uw bedrijf of product. Een exacte prijs kunnen we dus pas geven als we overlegd hebben over de wensen.

Maar vaak zijn de start kosten van jouw promofilm lager dan je denkt. Doordat wij als bedrijf alle expertise zelf in huis hebben hoef je als klant niet te betalen voor hulp van buitenaf. Op deze manier heb je dus echt contact met de filmmakers en blijven de kosten van je videoclip zeer betaalbaar.

Wij zeggen niet voor niets: ’Cut the crap, Make a movie!’

We laten de mooie praatjes achterwegen en vertellen je rechttoe-rechtaan hoe wij jouw ideeën kunnen realiseren. De kosten van een promofilm zijn van een aantal factoren afhankelijk. Regel je zelf bijvoorbeeld de locatie, dan scheelt dat weer in de prijsopgave. Uiteraard kun je de productie ook volledig aan ons overlaten, van script tot props en locatie.

We kijken graag samen met u hoe we de mooiste promofilm kunnen maken die perfect binnen uw budget past.

Twijfel niet een neem contact op!

RECLAMEFILM LATEN MAKEN.

Wij maken niet alleen bedrijfsfilms, maar ook commercials en reclamevideo’s. Want hoe bereikt u in deze snelle mediawereld nog het juiste publiek? TH Producties gaat graag samen met u rond de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen.

Wist u dat videocontent tegenwoordig het meest gezochte en best bekeken content is in internetland? Opvallen wordt daarom steeds belangrijker. Door onze jarenlange ervaringen weten wij goed hoe we video’s maken die naadloos aansluiten op uw producten en diensten.

PRIJSWINNENDE FILMPRODUCTIES!

Met onze producties hebben we meerdere internationale prijzen in de wacht mogen slepen, waaronder: Adobe Make The Cut – Imagine Dragons ‘Most Unexpected’ Winnaar, Genero TV Musicvideo Winner, BANG AWARDS (Internationaal animatie festival winnaar) en de NAFTAD’OR voor onze korte film ‘Ga Langs Start’ op het Noordelijk film festival.

NEEM CONTACT OP.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de details van uw specifieke wensen te bespreken of gewoon voor een kennismakingsgesprek.

TH PRODUCTIES
E-mail: timo@thproducties.nl
Tel: 0630344413
KVK: 54808545
BTW: NL002218863B84