a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Bedrijfsfilm laten maken

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Een bedrijfsfilm laten maken door TH Producties stelt u in staat om uw boodschap, uw diensten en onderscheidend vermogen samen te vatten in een kort filmpje. We leven in een tijd waarin mensen steeds minder tijd hebben om ellenlange teksten te lezen. Bezoekers van uw website willen snel en makkelijk zien wat u voor hen kunt betekenen. Een bedrijfspresentatie in de vorm van een bedrijfsfilm is de ideale oplossing. Videocontent wordt steeds belangrijker gezien ons steedse sneller wordende internetverbindingen en kwalitatieve telefoons. Een bedrijfsfilm is al lang geen pré meer, maar een noodzaak.

Maar waar begint u met een bedrijfsfilm laten maken? Inderdaad. Op onze website. Wij helpen namelijk niet alleen met het verfilmen van uw verhaal, maar ook denken wij mee met uw verhaallijn. We creëren op basis van uw input een conceptverhaallijn en vervolgens creëren wij visauals (beelden) die de woorden kracht bijzetten. Tijdens dit proces bepalen we samen of uw bedrijfsvideo in animatie wordt gemaakt of echte videobeelden. Uw product en / of diensten geven hierin vaak doorslag. Belangrijk is dat de bedrijfsfilm kort en krachtig is, dat het ‘to-the-point’ is in een heldere chronologische volgorde. Uw klanten willen immers weten wat u voor hen kunt betekenen en waarom ze juist voor u moeten kiezen in een markt gekenmerkt door veel concurrentie.

Bekijk deze vette videoclip die ik heb gemaakt..

Reclamevideo laten maken

Wij maken niet alleen bedrijfsfilms, maar ook commercials en reclamevideo’s. Want hoe bereikt u in deze snelle mediawereld nog het juiste publiek? TH Producties gaat graag samen met u rond de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen.

Wist u dat videocontent tegenwoordig het meest gezochte en best bekeken content is in internetland? Opvallen wordt daarom steeds belangrijker. Door onze jarenlange ervaringen weten wij goed hoe we video’s maken die naadloos aansluiten op uw producten en diensten.

WIE ZIJN WIJ?

Timo Hensen in een afgestudeerd scenario schrijver en regisseur van de Hogere school voor de Kunsten Utrecht. Hij besloot zijn eigen bedrijf op te zetten waarbinnen hij zijn passie voor het vertellen van verhalen kon combineren met video. Het vlotte leven op de set tijdens het draaien van een film sprak hem hierin erg aan. Timo haalt altijd het beste uit zichzelf en neemt nooit genoegen met minder. Daarom kun je er als klant van TH Producties van op aan dat jouw film met de grootste zorg gemaakt wordt. ’Even snel af te handelen’ komt daarom niet voor in ons woordenboek. Wij bewaken de kwaliteit van onze producten want jouw film zegt tenslotte ook wat over ons. Wij zijn gespecialiseerd in een videoclip laten maken, bedrijfsfilms, bruiloftfilms en animatievideo’s.

Jouw videoclip in 4K ULTRA HD & FULL HD

Je neemt alleen genoegen met het allerbeste? Wij ook!
Je bent in deze wereld al snel niets meer als je niet de allernieuwste technieken in huis hebt. Hier zijn wij ons maar al te goed van bewust en daarom werken wij alleen met het beste van het beste. De wereld heeft er nog amper van gehoord maar wij schieten op verzoek al in 4K kwaliteit, dat wil zeggen vier keer Full HD (1080P). Zo komt jouw boodschap haarscherp bij de kijker binnen.